Teu jauh ti tihang juru teu anggang ti tihang tengah

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Teu jauh ti tihang juru teu anggang ti tihang tengah: Nya goréng rupana nya goréng kalakuanana sok daék pulang paling.

Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z