Teu wawuh wuwuh pajauh, teu loma tambah paanggang

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Teu wawuh wuwuh pajauh, teu loma tambah paanggang: Sing wawuh tur sing loma sabab balukarna alus pisan.

Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z