Ti luhur sausap rambut ti handap sahibas dampal

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ti luhur sausap rambut ti handap sahibas dampal: Ménta dihampura tina rumasa geus salah atawa boga dosa.

Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z