Titirah ngadon kanceuh

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Titirah ngadon kanceuh: Sejana nyiar kasenangan, tapi jadina pinanggih jeung kasusah nu leuwih gedé.

Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z