Totopong heureut dibébér-bébér, tangtu soéh

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Totopong heureut dibébér-bébér, tangtu soéh: Nyukupan ku pangala nu sakitu saeutikna, tangtu baé matak jadi susah, lamun rejeki atawa pangala saeutik, ari keperluan jeung pangaluaran anu sakitu lobana.

Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z