Tungkul ka jukut tanggah ka sadapan

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tungkul ka jukut tanggah ka sadapan: Junun nyanghareupan pagawéan anu dipilampah, teu kaganggu ku naon naon.

Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z