Ulah beunghar méméh boga

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Jump to navigation Jump to search

Ulah beunghar méméh boga: Ulah adigung nyéta-nyéta anu beunghar, turtaning henteu atawa tacan boga pakaya.

Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z