Ulah muragkeun duwegan ti luhur

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ulah muragkeun duwegan ti luhur: Masing nyaah kana rejeki meunang hésé capé ladang késang, pacuan arék dimonyah-monyah.

Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z