Kaca-kaca paranjang

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Di handap dipidangkeun nepi ka 1 hasil ti #1 nepi ka #50.

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

  1. (juj) ‎Abdullah Gymnastiar ‎[56.163 bait]
  2. (juj) ‎Steve Jobs ‎[45.068 bait]
  3. (juj) ‎Sukarno ‎[32.839 bait]
  4. (juj) ‎Imam Syafé'i ‎[14.697 bait]
  5. (juj) ‎Paribasa Indonésia S ‎[9.391 bait]
  6. (juj) ‎Soe Hok Gie ‎[8.876 bait]
  7. (juj) ‎Ini Talk Show ‎[8.346 bait]
  8. (juj) ‎Paribasa Indonésia B ‎[7.445 bait]
  9. (juj) ‎Tepas ‎[6.927 bait]
  10. (juj) ‎Daptar pilem deungeun S ‎[6.816 bait]
  11. (juj) ‎Daptar pilem deungeun B ‎[6.448 bait]
  12. (juj) ‎Asép Sunandar Sunarya ‎[6.120 bait]
  13. (juj) ‎Daptar pilem deungeun M ‎[5.990 bait]
  14. (juj) ‎Daptar pilem deungeun C ‎[5.663 bait]
  15. (juj) ‎Daptar pilem deungeun ‎[5.262 bait]
  16. (juj) ‎Paribasa Indonésia M ‎[5.208 bait]
  17. (juj) ‎Daptar pilem deungeun H ‎[5.195 bait]
  18. (juj) ‎Daptar pilem deungeun P ‎[5.057 bait]
  19. (juj) ‎Daptar pilem deungeun L ‎[4.991 bait]
  20. (juj) ‎Daptar pilem deungeun D ‎[4.840 bait]
  21. (juj) ‎Paribasa Indonésia A ‎[4.796 bait]
  22. (juj) ‎Daptar pilem deungeun A ‎[4.788 bait]
  23. (juj) ‎Daptar pilem deungeun T ‎[4.724 bait]
  24. (juj) ‎Paribasa Indonésia T ‎[4.402 bait]
  25. (juj) ‎Daptar pilem deungeun R ‎[3.850 bait]
  26. (juj) ‎Paribasa Indonésia K ‎[3.847 bait]
  27. (juj) ‎Daptar pilem deungeun F ‎[3.800 bait]
  28. (juj) ‎Abdul Somad ‎[3.714 bait]
  29. (juj) ‎Daptar pilem deungeun pamundutan S ‎[3.573 bait]
  30. (juj) ‎Daptar pilem deungeun W ‎[3.544 bait]
  31. (juj) ‎Daptar pilem deungeun G ‎[3.479 bait]
  32. (juj) ‎Oto Iskandar di Nata ‎[3.276 bait]
  33. (juj) ‎Daptar pilem deungeun pamundutan B ‎[3.070 bait]
  34. (juj) ‎Daptar pilem deungeun N ‎[2.993 bait]
  35. (juj) ‎Daptar pilem deungeun I ‎[2.701 bait]
  36. (juj) ‎Koko Koswara ‎[2.669 bait]
  37. (juj) ‎Déwi Sartika ‎[2.591 bait]
  38. (juj) ‎Paribasa Sunda A ‎[2.491 bait]
  39. (juj) ‎Paribasa Sunda B ‎[2.453 bait]
  40. (juj) ‎Paribasa Indonésia D ‎[2.373 bait]
  41. (juj) ‎Paribasa Indonésia P ‎[2.305 bait]
  42. (juj) ‎Paribasa Sunda K ‎[2.155 bait]
  43. (juj) ‎Bacharuddin Jusuf Habibie ‎[2.116 bait]
  44. (juj) ‎Daptar pilem deungeun pamundutan M ‎[2.067 bait]
  45. (juj) ‎Ngabudi ucing ‎[2.056 bait]
  46. (juj) ‎Daptar pilem deungeun E ‎[2.048 bait]
  47. (juj) ‎Méméd Sastrahadiprawira ‎[2.033 bait]
  48. (juj) ‎Abdurrahman Wahid ‎[2.007 bait]
  49. (juj) ‎Daptar pilem deungeun pamundutan R ‎[1.996 bait]
  50. (juj) ‎Daptar pilem deungeun pamundutan T ‎[1.987 bait]

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).