Artikel nu pangmindengna dirévisi

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 16 Agustus 2019 16.33. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Di handap dipidangkeun nepi ka 1 hasil ti #1 nepi ka #50.

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

  1. Tepas‏‎ (77 révisi)
  2. Ini Talk Show‏‎ (51 révisi)
  3. Paribasa Sunda B‏‎ (14 révisi)
  4. Paribasa Sunda D‏‎ (13 révisi)
  5. Héndarso‏‎ (9 révisi)
  6. Babasan Sunda A‏‎ (8 révisi)
  7. Paribasa Sunda A‏‎ (8 révisi)
  8. Paribasa Sunda K‏‎ (8 révisi)
  9. Babasan Sunda B‏‎ (8 révisi)
  10. Paribasa Sunda‏‎ (7 révisi)
  11. Muhamad Musa‏‎ (7 révisi)
  12. Babasan Sunda‏‎ (7 révisi)
  13. Paribasa Sunda S‏‎ (6 révisi)
  14. Paribasa Sunda H‏‎ (6 révisi)
  15. Paribasa Sunda J‏‎ (6 révisi)
  16. Paribasa Sunda N‏‎ (6 révisi)
  17. Paribasa Indonésia S‏‎ (6 révisi)
  18. Méméd Sastrahadiprawira‏‎ (6 révisi)
  19. Daptar pilem deungeun‏‎ (6 révisi)
  20. Adat lama pusaka usang‏‎ (5 révisi)
  21. Sukarno‏‎ (5 révisi)
  22. Didi Widiatmoko‏‎ (5 révisi)
  23. Paribasa Indonésia‏‎ (5 révisi)
  24. Déwi Sartika‏‎ (5 révisi)
  25. Paribasa Jawa A‏‎ (5 révisi)
  26. Agul ku payung butut‏‎ (5 révisi)
  27. Paribasa Sunda L‏‎ (4 révisi)
  28. Anak polah bapa kepradah‏‎ (4 révisi)
  29. Babasan Sunda D‏‎ (4 révisi)
  30. Paribasa Sunda R‏‎ (4 révisi)
  31. دو تربوز به یک دست گرفته نمیشود‏‎ (4 révisi)
  32. Steve Jobs‏‎ (4 révisi)
  33. Paribasa Indonésia A‏‎ (4 révisi)
  34. Babasan Sunda G‏‎ (4 révisi)
  35. Paribasa Sunda M‏‎ (4 révisi)
  36. Air besar batu bersibak‏‎ (4 révisi)
  37. Paribasa Sunda G‏‎ (4 révisi)
  38. Aki-aki tujuh mulud‏‎ (4 révisi)
  39. Paribasa Indonésia T‏‎ (4 révisi)
  40. Paribasa Indonésia K‏‎ (4 révisi)
  41. Abong létah teu tulangan‏‎ (4 révisi)
  42. Adat kakurung ku iga‏‎ (4 révisi)
  43. Adean ku kuda beureum‏‎ (4 révisi)
  44. Oto Iskandar di Nata‏‎ (4 révisi)
  45. Paribasa Indonésia M‏‎ (4 révisi)
  46. Asa ditumbu umur‏‎ (3 révisi)
  47. Paribasa Sunda É‏‎ (3 révisi)
  48. Bagai api dengan asap‏‎ (3 révisi)
  49. Badai pasti berlalu‏‎ (3 révisi)
  50. Bagai pungguk merindukan bulan‏‎ (3 révisi)

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).