Artikel nu pangmindengna dirévisi

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 7 Méi 2021 19.29. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Di handap dipidangkeun nepi ka 1 hasil ti #1 nepi ka #50.

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

  1. Tepas‏‎ (78 révisi)
  2. Ini Talk Show‏‎ (51 révisi)
  3. Daptar inohong dumasar pakasaban‏‎ (40 révisi)
  4. Paribasa Sunda B‏‎ (14 révisi)
  5. Paribasa Sunda D‏‎ (13 révisi)
  6. Babasan Sunda A‏‎ (11 révisi)
  7. Héndarso‏‎ (10 révisi)
  8. Babasan Sunda B‏‎ (8 révisi)
  9. Paribasa Sunda A‏‎ (8 révisi)
  10. Paribasa Sunda J‏‎ (8 révisi)
  11. Paribasa Sunda K‏‎ (8 révisi)
  12. Ti luhur sausap rambut ti handap sahibas dampal‏‎ (7 révisi)
  13. Muhamad Musa‏‎ (7 révisi)
  14. Babasan Sunda‏‎ (7 révisi)
  15. Paribasa Indonésia‏‎ (7 révisi)
  16. Paribasa Sunda‏‎ (7 révisi)
  17. Paribasa Sunda N‏‎ (7 révisi)
  18. Daptar pilem deungeun‏‎ (6 révisi)
  19. Méméd Sastrahadiprawira‏‎ (6 révisi)
  20. Paribasa Sunda H‏‎ (6 révisi)
  21. Sukarno‏‎ (6 révisi)
  22. Didi Widiatmoko‏‎ (6 révisi)
  23. Paribasa Indonésia S‏‎ (6 révisi)
  24. Déwi Sartika‏‎ (6 révisi)
  25. Paribasa Sunda S‏‎ (6 révisi)
  26. Adat lama pusaka usang‏‎ (5 révisi)
  27. Paribasa Jawa P‏‎ (5 révisi)
  28. Oto Iskandar di Nata‏‎ (5 révisi)
  29. Agul ku payung butut‏‎ (5 révisi)
  30. Steve Jobs‏‎ (5 révisi)
  31. Paribasa Sunda L‏‎ (5 révisi)
  32. Soe Hok Gie‏‎ (5 révisi)
  33. Paribasa Jawa A‏‎ (5 révisi)
  34. Bacharuddin Jusuf Habibie‏‎ (4 révisi)
  35. Asép Sunandar Sunarya‏‎ (4 révisi)
  36. Anak polah bapa kepradah‏‎ (4 révisi)
  37. دو تربوز به یک دست گرفته نمیشود‏‎ (4 révisi)
  38. Paribasa Sunda M‏‎ (4 révisi)
  39. Babasan Sunda D‏‎ (4 révisi)
  40. Aki-aki tujuh mulud‏‎ (4 révisi)
  41. Paribasa Indonésia M‏‎ (4 révisi)
  42. Babasan Sunda K‏‎ (4 révisi)
  43. Air besar batu bersibak‏‎ (4 révisi)
  44. Paribasa Sunda R‏‎ (4 révisi)
  45. Adean ku kuda beureum‏‎ (4 révisi)
  46. Adat kakurung ku iga‏‎ (4 révisi)
  47. Babasan Sunda G‏‎ (4 révisi)
  48. Abong létah teu tulangan‏‎ (4 révisi)
  49. Paribasa Sunda G‏‎ (4 révisi)
  50. Paribasa Indonésia A‏‎ (4 révisi)

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).