Artikel nu pangmindengna dirévisi

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 4 Désémber 2019 22.50. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Di handap dipidangkeun nepi ka 1 hasil ti #1 nepi ka #50.

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

  1. Tepas‏‎ (77 révisi)
  2. Ini Talk Show‏‎ (51 révisi)
  3. Paribasa Sunda B‏‎ (14 révisi)
  4. Paribasa Sunda D‏‎ (13 révisi)
  5. Babasan Sunda A‏‎ (10 révisi)
  6. Héndarso‏‎ (10 révisi)
  7. Babasan Sunda B‏‎ (8 révisi)
  8. Paribasa Sunda A‏‎ (8 révisi)
  9. Paribasa Sunda K‏‎ (8 révisi)
  10. Babasan Sunda‏‎ (7 révisi)
  11. Paribasa Sunda‏‎ (7 révisi)
  12. Muhamad Musa‏‎ (7 révisi)
  13. Paribasa Indonésia‏‎ (7 révisi)
  14. Daptar pilem deungeun‏‎ (6 révisi)
  15. Méméd Sastrahadiprawira‏‎ (6 révisi)
  16. Paribasa Sunda S‏‎ (6 révisi)
  17. Paribasa Sunda N‏‎ (6 révisi)
  18. Sukarno‏‎ (6 révisi)
  19. Paribasa Sunda H‏‎ (6 révisi)
  20. Paribasa Sunda J‏‎ (6 révisi)
  21. Didi Widiatmoko‏‎ (6 révisi)
  22. Paribasa Indonésia S‏‎ (6 révisi)
  23. Déwi Sartika‏‎ (6 révisi)
  24. Oto Iskandar di Nata‏‎ (5 révisi)
  25. Adat lama pusaka usang‏‎ (5 révisi)
  26. Steve Jobs‏‎ (5 révisi)
  27. Paribasa Jawa A‏‎ (5 révisi)
  28. Agul ku payung butut‏‎ (5 révisi)
  29. Paribasa Indonésia M‏‎ (4 révisi)
  30. Paribasa Sunda L‏‎ (4 révisi)
  31. Anak polah bapa kepradah‏‎ (4 révisi)
  32. دو تربوز به یک دست گرفته نمیشود‏‎ (4 révisi)
  33. Adean ku kuda beureum‏‎ (4 révisi)
  34. Babasan Sunda D‏‎ (4 révisi)
  35. Paribasa Sunda R‏‎ (4 révisi)
  36. Air besar batu bersibak‏‎ (4 révisi)
  37. Paribasa Sunda M‏‎ (4 révisi)
  38. Paribasa Indonésia A‏‎ (4 révisi)
  39. Babasan Sunda G‏‎ (4 révisi)
  40. Paribasa Sunda G‏‎ (4 révisi)
  41. Aki-aki tujuh mulud‏‎ (4 révisi)
  42. Paribasa Indonésia T‏‎ (4 révisi)
  43. Paribasa Indonésia K‏‎ (4 révisi)
  44. Abong létah teu tulangan‏‎ (4 révisi)
  45. Bacharuddin Jusuf Habibie‏‎ (4 révisi)
  46. Adat kakurung ku iga‏‎ (4 révisi)
  47. Asép Sunandar Sunarya‏‎ (4 révisi)
  48. Paribasa Sunda P‏‎ (3 révisi)
  49. Paribasa Sunda W‏‎ (3 révisi)
  50. Cacing menjadi ular naga‏‎ (3 révisi)

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).