Tepas

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
(dialihkeun ti Main Page)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wilujeng Sumping di Wikicutatan
Rohangan cutatan bébas nu bisa diédit ku balaréa, dipidangkeun dina basa Sunda


Crystal Clear app Login Manager.png
Inohong
Applications-development.svg
Pakasaban
Crystal Clear app ksirtet.png
Téma
Nuvola apps remote.png
Kajadian
Nuvola apps kaboodle.png
Hiburan
Nuvola apps edu languages.png
Paribasa
Gusdur.jpg
Gusdur (1940-2009)
Présidén Indonésia ka-4, Inohong Indonésia
  • DPR kok seperti anak TK
  • Gitu aja kok repot.
  • Kalau dulu saya mengatakan DPR TK (Taman Kanak-kanak –red), sekarang malah playgroup.
  • Kemajemukan harus bisa diterima, tanpa ada perbedaan.
  • Tidak boleh lagi ada pembedaan kepada setiap warga negara Indonesia berdasarkan agama, bahasa ibu, kebudayaan serta ideologi.
  • Kalau sekarang ini ada yang menjelekkan nama Islam, kita didik agar membawa nama Islam yang damai.
  • Seolah-olah Islam diwakili oleh mereka yang keras-keras itu. Enggak bener.
  • Guyonan CIA di Indonesia sudah tidak ada teroris lagi, karena semua teroris sudah jadi menteri.
  • Jadinya kita menjadi bangsa yang jadi bahan tertawaan orang. Masak Timor Leste yang kayak itu saja mereka bisa permainkan kita.
  • Kita ini celaka. 70 persen tanah air kita laut, tetapi garam saja impor. Kalau bodoh sih gak apa-apa, tapi kalau disengaja kok bodoh. Saya tahu impor setiap satu ton dapat 10 dolar. Jadi impor itu hanya menguntungkan yang impor saja.
anyarkeun

Inohong

Abdurrahman Wahid  · Baharuddin Jusuf Habibie  · Carl Sagan‎  · Imam Syafé'i  · Kang Ibing  · Asép Sunandar Sunarya  · Déwi Sartika  · Kang Darso  · Didi Pétét  · Oto Iskandar di Nata‎  · Méméd Sastrahadiprawira  · Muhamad Musa

Pakasaban

Arsiték  · Artis  · Ékonom  · Filsuf  · Guru jeung Sokoguru  · Élmuwan  · Jurnalis  · Pabisnis  · Pamingpin nagara  · Pulitisi  · Sastrawan

Téma

Agama  · Barat  · Tresna asih  · Film  · Filsafat  · Filsafat Indonésia  · Kawanén  · Komputer  · Kokolot  · Atikan  · Perang  · Sosobatan  · Pulitik  · Seni  · Tarian

Paribasa

Acéh  · Afganistan  · Afrika  · Bali  · Banjar  · Batak  · Bolaang Mangondouw  · Bugis  · Dayak  · Florés  · Indonésia  · Inggris  · Jambi  · Jawa  · Jepang  · Jérman  · Kaili  · Kaur  · Kéi  · Kerinci  · Lampung  · Latin  · Madura  · Makassar  · Mandar  · Mbojo  · Melayu  · Mesir  · Minahasa  · Minangkabau  · Muara Enim  · Musi Banyuasin  · Nias  · Ogan Koméring Ilir  · Palémbang  · Papua  · Perancis  · Riau  · Rumania  · Samawa  · Sanana  · Sasak  · Seram Kulon  · Serawai  · Sikka  · Sunda  · Talaud  · Ternaté  · Tiongkok  · Toraja  · Walanda

Nu séjén

Pilem deungeun : Sherlock Holmes  · Acara tipi : Ini Talk Show  · Kajadian : Pilpres 2015


Éntri Anyar +/−

Wilujeng sumping di Wikiquote basa Sunda, rohangan bébas pikeun midangkeun babasan, paribasa, kekecapan mutiara jeung cutatan anu kakoncara, tur bisa ditembong sarta dioméan ku saha baé. Ti mimiti diadegkeunna taun 2007, nika danget ieu Wikiqoute basa Sunda kakara ngawadahan 1.791 kaca cutatan (boh tina basa Sunda boh tina basa lian anu ditarjamahkeun). Anu dipidangkeunna nyaéta kekecapan mutiara, karya sastra, babasan, paribasa jeung réa deui, kaasup ogé sumber-sumber anu dipikawanoh ku sakumna jalma. Leuwih lengkepna mah mangga sorang Wikipédia anu medarkeun informasi leuwih jero, ogé Wikikamus pikeun maluruh kekecapan anu ahéng.

Coffee Cup.png Jadwal patepung lawung

Anu dirarancang:

  • Dugika danget ieu can aya wacana pikeun ngayakeun panglawungan Wikicutatan basa Sunda

Anu geus dilaksanakeun:

  • Dugika danget ieu can kungsi ngayakeun panglawungan Wikicutatan basa Sunda

Nuvola filesystems www.png Kontributor pangaktifna


Wikicutatan lian nu pangonjoyna  +/−
(Apdétan panungtung tanggal 30 April 2019)
Wikimedia-logo.svg

Wikicutatan dijalankeun ku Yayasan Wikimédia, hiji yayasan tanpabati nu didaptarkeun di Florida, AS. Wikimédia ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa séjénna nu sipatna nembrak:

1000  1500 
1.791 Cutatan
Wikiquote-logo-2000-articles.png