Paribasa Indonésia

Ti Wikicutatan basa Sunda, rohangan cutatan bébas
(dialihkeun ti Paribasa Melayu)
Jump to navigation Jump to search

Daptar ieu mangrupa daptar Paribasa (siloka, tetekon, jsb.) dina Basa Indonésia.

Daptar eusi: A B C D E É F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


A[édit]

B[édit]

C[édit]

D[édit]

E[édit]

É[édit]

F[édit]

G[édit]

H[édit]

I[édit]

J[édit]

K[édit]

L[édit]

M[édit]

N[édit]

O[édit]

P[édit]

Q[édit]

  • "Qur'an adalah dasar hidup orang Minang"

R[édit]

S[édit]

T[édit]

U[édit]

W[édit]

Y[édit]

Tempo ogé[édit]