Artikel nu pangjarangna dirévisi

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 22 Séptémber 2021 20.22. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Di handap dipidangkeun nepi ka 1 hasil ti #1 nepi ka #50.

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

  1. Ketika ada sama dimakan, waktu tak ada sama ditahan‏‎ (1 révisi)
  2. Pagirang girang tampian‏‎ (1 révisi)
  3. Jogjog neureuy buah loa‏‎ (1 révisi)
  4. Cacarakan‏‎ (1 révisi)
  5. Adapun manikam itu jikalau jatuh ke dalam lumpur sekalipun, niscaya tiada akan hilang cahayanya‏‎ (1 révisi)
  6. Bagai kerbau dicocok hidung‏‎ (1 révisi)
  7. Aji godhong garing‏‎ (1 révisi)
  8. Ada nyawa, nyawa ikan‏‎ (1 révisi)
  9. Bagai pagar makan tanaman‏‎ (1 révisi)
  10. Cangkir emas eusi delan‏‎ (1 révisi)
  11. Awét rajét‏‎ (1 révisi)
  12. Buruk-buruk papan jati‏‎ (1 révisi)
  13. Seperti anak ayam kehilangan induk‏‎ (1 révisi)
  14. Lempar batu sembunyi tangan‏‎ (1 révisi)
  15. Mangan ora mangan ngumpul‏‎ (1 révisi)
  16. Tali berlembar empat, bagai tungku sejerangan‏‎ (1 révisi)
  17. Hampa berat menjadi sekam‏‎ (1 révisi)
  18. Haréwos bojong‏‎ (1 révisi)
  19. Nyanghulu ka jarian‏‎ (1 révisi)
  20. Kawas beusi atah beuleum‏‎ (1 révisi)
  21. Adat bersendi syarak, syarak bersendi kitabullah‏‎ (1 révisi)
  22. Hendak ulam, pucuk menjulai‏‎ (1 révisi)
  23. Masuk tiga, keluar empat‏‎ (1 révisi)
  24. Bagai anak ayam kehilangan induk‏‎ (1 révisi)
  25. Meungpeun carang ku ayakan‏‎ (1 révisi)
  26. Luncat mulang‏‎ (1 révisi)
  27. Asa kagunturan madu kaurugan menyan bodas‏‎ (1 révisi)
  28. Daptar pilem deungeun pamundutan I‏‎ (1 révisi)
  29. Mandi dengan air secupak‏‎ (1 révisi)
  30. Jawi hitam banyak tingkah‏‎ (1 révisi)
  31. Seperti kucing lepas senja‏‎ (1 révisi)
  32. Merdeka atau mati‏‎ (1 révisi)
  33. Dihin pinasti, anyar pinanggih‏‎ (1 révisi)
  34. Nyukcruk walungan mapay-mapay wahangan‏‎ (1 révisi)
  35. Kaceluk ka awun-awun kawéntar ka janapria, kakoncara ka mancanagara‏‎ (1 révisi)
  36. Béar budi‏‎ (1 révisi)
  37. Dunia tak selebar daun kelor‏‎ (1 révisi)
  38. Cencang putus, tusuk tembuk‏‎ (1 révisi)
  39. Kumbang tidak seekor, bunga tidak sekaki‏‎ (1 révisi)
  40. Bagai musuh dalam selimut‏‎ (1 révisi)
  41. Kawas nu mulangkeun panyiraman‏‎ (1 révisi)
  42. Aku-aku angga‏‎ (1 révisi)
  43. Buntu laku‏‎ (1 révisi)
  44. Diangeuncareuhkeun‏‎ (1 révisi)
  45. Laksana apung-apung di tengah laut, dipukul ombak hanyut ke tepi‏‎ (1 révisi)
  46. Duduk meraut ranjau, tegak meninjau jarah‏‎ (1 révisi)
  47. Terapung tak hanyut, terendam tak basah‏‎ (1 révisi)
  48. Di mana tembilang terentak, di situ cendawan tumbuh‏‎ (1 révisi)
  49. Teu beunang dikoét kunu kékéd‏‎ (1 révisi)
  50. Nyalindung ka gelung‏‎ (1 révisi)

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).