Artikel nu pangjarangna dirévisi

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 22 Agustus 2019 19.33. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Di handap dipidangkeun nepi ka 1 hasil ti #1 nepi ka #50.

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

  1. Seperti ayam pulang ke pautan‏‎ (1 révisi)
  2. Sebagai kunyit dengan kapur‏‎ (1 révisi)
  3. Asak warah‏‎ (1 révisi)
  4. Lésang kuras‏‎ (1 révisi)
  5. Bagai babi merasa gulai‏‎ (1 révisi)
  6. Harus omong batan goong‏‎ (1 révisi)
  7. Bengkung ngariung bongkok ngaronyok‏‎ (1 révisi)
  8. Tuah anjing, celaka kuda‏‎ (1 révisi)
  9. Kura-kura hendak memanjat kayu‏‎ (1 révisi)
  10. Sabobot sapihanéan‏‎ (1 révisi)
  11. Ulah pagiri- giri calik, pagirang- girang tampian‏‎ (1 révisi)
  12. Belum bergigi hendak mengunyah‏‎ (1 révisi)
  13. Nété semplék nincak semplak‏‎ (1 révisi)
  14. Ninggang kekecrak‏‎ (1 révisi)
  15. Seperti anak sepat ketohoran‏‎ (1 révisi)
  16. Menyelam tertumus seperti babi‏‎ (1 révisi)
  17. Céplak pahang‏‎ (1 révisi)
  18. Héjo cokor‏‎ (1 révisi)
  19. Mati dicatuk katak‏‎ (1 révisi)
  20. Miceun batok meunang coét‏‎ (1 révisi)
  21. Yuni kembang‏‎ (1 révisi)
  22. Seperti kumbang dijolok‏‎ (1 révisi)
  23. Dibuat karena alah, menjadi murka karena alah‏‎ (1 révisi)
  24. Ulah cara ka malati kudu cara ka picung‏‎ (1 révisi)
  25. Aub payung, sabet sapon, sabasoba‏‎ (1 révisi)
  26. Berbau bagai embacang‏‎ (1 révisi)
  27. Omong harus batan goong‏‎ (1 révisi)
  28. Cécéndét mandé kiara, cileuncang mandé sagara‏‎ (1 révisi)
  29. Gabak di hulu tanda akan hujan‏‎ (1 révisi)
  30. Leuwi jero beunang diteuleuman, haté jelema najan déét teu kakobét‏‎ (1 révisi)
  31. Apal cangkem‏‎ (1 révisi)
  32. Burung terbang dipipiskan lada‏‎ (1 révisi)
  33. Sereg di panto logor di liang jarum‏‎ (1 révisi)
  34. Paribasa Indonésia N‏‎ (1 révisi)
  35. Bisa lolondokan‏‎ (1 révisi)
  36. Tahu makan, tahu simpan‏‎ (1 révisi)
  37. Masak malam, mentah pagi‏‎ (1 révisi)
  38. Bau-bau sinduk‏‎ (1 révisi)
  39. Musuh dalam selimut‏‎ (1 révisi)
  40. Dalam laut bisa diduga, dalam hati siapa tahu‏‎ (1 révisi)
  41. Nya di hurang nya dikeuyeup‏‎ (1 révisi)
  42. Kaya banyu karo lenga‏‎ (1 révisi)
  43. Mun teu ngoprék, moal nyapék, mun teu ngakal moal ngakeul, mun teu ngarah moal ngarih‏‎ (1 révisi)
  44. Sebagai abu di atas tanggul‏‎ (1 révisi)
  45. Jika takut dilanggar batang, jangan duduk di kepala pulau‏‎ (1 révisi)
  46. Seperti antah ditepi gantang, masuk tak genap keluar tak ganjil‏‎ (1 révisi)
  47. Diindang tak berantah‏‎ (1 révisi)
  48. Banda tatalang raga‏‎ (1 révisi)
  49. Bibit, bebet, bobot‏‎ (1 révisi)
  50. Moal néangan jurig teu kadeuleu‏‎ (1 révisi)

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).