Artikel nu pangjarangna dirévisi

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 7 Méi 2021 19.29. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Di handap dipidangkeun nepi ka 1 hasil ti #1 nepi ka #50.

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

  1. Monyét dibéré séséngkéd‏‎ (1 révisi)
  2. Besar kayu, besar bahannya‏‎ (1 révisi)
  3. Diobong gak kobong, disiram gak teles‏‎ (1 révisi)
  4. Seperti kumbang dijolok‏‎ (1 révisi)
  5. Biduk satu nakhkoda dua‏‎ (1 révisi)
  6. Aya dina sihung maung‏‎ (1 révisi)
  7. Ambek sadu santa budi‏‎ (1 révisi)
  8. Mendapat pisang terkubak‏‎ (1 révisi)
  9. Daptar pilem deungeun pamundutan J‏‎ (1 révisi)
  10. Di mana bumi dipijak, di situ langit dijunjung‏‎ (1 révisi)
  11. Bihari ngalingling pasir, ayeuna ngalanglang pasar‏‎ (1 révisi)
  12. Leubeut buah héjo daun‏‎ (1 révisi)
  13. Bodo kawas kebo‏‎ (1 révisi)
  14. Inai tertepung, kuku tanggal‏‎ (1 révisi)
  15. Menjerit bagai kucing biang‏‎ (1 révisi)
  16. Tahu makan, tahu simpan‏‎ (1 révisi)
  17. Lain ladang lain belalang, lain lubuk lain ikannya‏‎ (1 révisi)
  18. Nya picung nya hulu maung‏‎ (1 révisi)
  19. Ngadék sacékna, nilas saplasna‏‎ (1 révisi)
  20. Béja mah béja‏‎ (1 révisi)
  21. Heureut pakeun‏‎ (1 révisi)
  22. Cacat-cacat cempedak, cacat-cacat nak hendak‏‎ (1 révisi)
  23. Bagai anjing beranak enam‏‎ (1 révisi)
  24. Sebagai abu di atas tanggul‏‎ (1 révisi)
  25. Jagung tua tak hendak masak‏‎ (1 révisi)
  26. Datang katénjo tarang, undur katénjo punduk‏‎ (1 révisi)
  27. Kuru cileuh kentel peujit‏‎ (1 révisi)
  28. Ayeuh ngora‏‎ (1 révisi)
  29. Galak timburu‏‎ (1 révisi)
  30. Batu di pulau tiada berkajang‏‎ (1 révisi)
  31. Belum tentu, ayam masih disabung‏‎ (1 révisi)
  32. Tak ada api, masakan ada asap‏‎ (1 révisi)
  33. Kalau tidak berada-ada takkan tempua bersarang rendah‏‎ (1 révisi)
  34. Nepak cai malar cérét‏‎ (1 révisi)
  35. Tugur tundang cuntang gantang‏‎ (1 révisi)
  36. Dijieun hulu teu nyanggut, dijieun buntut teu ngépot‏‎ (1 révisi)
  37. Dibilang peuteuy‏‎ (1 révisi)
  38. Memasukkan minyak ke api‏‎ (1 révisi)
  39. Bulan naik matahari naik‏‎ (1 révisi)
  40. Seperti biduk dikayuh hilir‏‎ (1 révisi)
  41. Dikasih hati minta jantung‏‎ (1 révisi)
  42. Ka luhur teu sirungan kahandap teu akaran‏‎ (1 révisi)
  43. Cai asa tuak bari, kéjo asa catang bobo‏‎ (1 révisi)
  44. Balik jarami‏‎ (1 révisi)
  45. Goréng peujit‏‎ (1 révisi)
  46. Ayam putih terbang siang‏‎ (1 révisi)
  47. Seperti air dengan kolam‏‎ (1 révisi)
  48. Masuk kandang kambing mengembik, masuk kandang kerbau menguak‏‎ (1 révisi)
  49. Katempuhan buntut maung‏‎ (1 révisi)
  50. Banteng ngamuk gajah meta‏‎ (1 révisi)

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).