Artikel nu pangjarangna dirévisi

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 10 Désémber 2019 16.56. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Di handap dipidangkeun nepi ka 1 hasil ti #1 nepi ka #50.

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

  1. Ngadagoan kuah beukah‏‎ (1 révisi)
  2. Meungpeung teugeu harianeun‏‎ (1 révisi)
  3. Kandel kulit beungeut‏‎ (1 révisi)
  4. Bagai melepaskan anjing terjepit‏‎ (1 révisi)
  5. Adat gajah terdorong‏‎ (1 révisi)
  6. Titikane wong putus ing ngelmu, basa kang bisa gawe tentrem lan bungahing liyan‏‎ (1 révisi)
  7. Berlayar bernakhoda, berjalan bernan-tua‏‎ (1 révisi)
  8. Kawas nu mulangkeun panyiraman‏‎ (1 révisi)
  9. Ayeuh ngora‏‎ (1 révisi)
  10. Moal ceurik ménta eusi‏‎ (1 révisi)
  11. Ijuk selembang, tali di situ, keluan di situ‏‎ (1 révisi)
  12. Seperti Belanda minta tanah‏‎ (1 révisi)
  13. Duduk berkisar, tegak berpaling‏‎ (1 révisi)
  14. Bermain air basah, bermain api terbakar‏‎ (1 révisi)
  15. Dijieun hulu teu nyanggut, dijieun buntut teu ngépot‏‎ (1 révisi)
  16. Nu borok dirorojok nu titeuleum disimbeuhan‏‎ (1 révisi)
  17. Disuhun dina embun-embunan‏‎ (1 révisi)
  18. Mati anak berkalang bapak, mati bapak berkalang anak‏‎ (1 révisi)
  19. Ada gula ada semut‏‎ (1 révisi)
  20. Belum besar sudah diambak‏‎ (1 révisi)
  21. Buruk dibuang dengan rundingan, baik ditarik dengan mufakat‏‎ (1 révisi)
  22. Daptar pilem deungeun pamundutan S‏‎ (1 révisi)
  23. Balik jarami‏‎ (1 révisi)
  24. Teu ihir teu walahir, teu kakak, teu caladi teu aro aro acan‏‎ (1 révisi)
  25. Adu manis‏‎ (1 révisi)
  26. Keluar mulut harimau, masuk mulut buaya‏‎ (1 révisi)
  27. Terpijak benang arang, hitam telapak‏‎ (1 révisi)
  28. Gila di abun‏‎ (1 révisi)
  29. Kail sebentuk, umpan seekor, sekali putus sehari hanyut‏‎ (1 révisi)
  30. Daptar pilem deungeun M‏‎ (1 révisi)
  31. Watang sinambungan‏‎ (1 révisi)
  32. Mangpengkeun kuya ka leuwi‏‎ (1 révisi)
  33. Bilih aya turus bengkung‏‎ (1 révisi)
  34. Lalu jarum, lalu kelindan‏‎ (1 révisi)
  35. Membagi sama adil, memotong sama panjang‏‎ (1 révisi)
  36. Lembu dongkol hendak menyondol‏‎ (1 révisi)
  37. Enggang sama enggang, pipit sama pipit‏‎ (1 révisi)
  38. Maut nyéré ka congona‏‎ (1 révisi)
  39. Cadu mungkuk haram dempak‏‎ (1 révisi)
  40. Ateul dampal leungeun‏‎ (1 révisi)
  41. Telah berasap hidungnya‏‎ (1 révisi)
  42. Baji dahan pembelah batang‏‎ (1 révisi)
  43. Anjing menggonggong, kafilah berlalu‏‎ (1 révisi)
  44. Indung lembu bapa banténg‏‎ (1 révisi)
  45. Hadé ku omong goréng ku omong‏‎ (1 révisi)
  46. Bancang pakéwuh‏‎ (1 révisi)
  47. Air orang disauk, ranting orang dipatah, adat orang diturut‏‎ (1 révisi)
  48. Jerat serupa jerami‏‎ (1 révisi)
  49. Seperti anjing beroleh bangkai‏‎ (1 révisi)
  50. Aya garad‏‎ (1 révisi)

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).